Om oss

Utleira skolekorps ble stiftet i 1975 rett etter at Utleira skole var ny. Vi hører til Nardo bydel, og medlemmene våre kommer i hovedsak fra områdene Risvollan, Stubban og Utleira. Vi har medlemmer fra ca. 8-19 år, og her er det barn, ungdom, gutter og jenter om hverandre.
Vi er en glad gjeng med masse spilleglede, og vi har fokus på godt miljø og musikk med kvalitet.

I korpset har vi plass til alle! De eldste og de yngste spiller på de samme notene, på hvert sitt unike instrument og skaper musikk sammen. Ingen gutte- og jentelag, ingen alderslag - alle bidrar mot samme mål. På 17. mai marsjerer alle sammen i samme takt og i like uniformer. I korpset er alle like viktige, selv den flinkeste fløytist klarer ikke å spille en mars alene.

I tillegg får barna i korpset utviklet musikalitet og gehør, lærer disiplin og samarbeid, får – og tar – ansvar for oppbevaring og stell av verdifulle instrumenter, blir kjent med en masse nye venner på tvers av alder og kjønn og opplever tilhørighet og fellesskap.


Utleira skolekorps støttes av BN Bank. Ønsker du også å støtte oss? Ta kontakt med styreleder Haini Wedén: styreleder@utleiraskolekorps.no
Søk
Driftes av Styreportalen AS