Årlige arrangementer

Loppemarked

Vårt kjempestore loppemarked trekker folk fra hele Trøndelag, og det er vill stemning i to hele dager i Utleirahallen. Vi arrangerer loppemarkedet i samarbeid med Utleira Idrettslag. Loppemarkedet er stort sett rett etter påske hvert år. 

Utleira Skolekorps samler inn lopper ved Utleira Skole på følgende tidspunkt:

Tirsdag 13. februar kl 1800-1930
Tirsdag 5. mars kl 1800-1930
Tirsdag 19. mars kl 1800-1930

Vi ønsker alt av lopper, men tar ikke imot store møbler, hvitevarer, plastikkjuletrær, rør-tver eller leksikon

Loppemarkedet foregår 6-7. april våren 2024.

Har du spørsmål om loppemarkedet? 
Ta kontakt med Jan Ketil Gullvåg i loppekomiteen: kasserer@utleiraskolekorps.no
930 17 158.
 

Trøndersk mesterskap

I månedsskiftet januar-februar hvert år er det Trøndersk mesterskap (TM) i Olavshallen. Vi pleier å ha et seminar der vi overnatter på skolen og øver masse på forhånd. I 2017 og 2021 vant vi 3. divisjon. I 2018 og 2019 stilte vi i 2. divisjon - og fikk fine plasseringer der.

Korpsseminarer

Hver høst reiser korpset til Støren en helg for å bli bedre kjent med hverandre og spille nye noter og øve sammen. 
De eldste musikantene fra ungdomsskolen og eldre reiser på fredag ettermiddag og alle de andre møtes på lørdag morgen. Da øver alle korpsene for seg, noen har gruppeøvelser, det er aktiviteter i pausene, felles måltider og vi pleier å leie bassenget for en dukkert.

Juniorstyret arrangerer leker og aktiviteter for alle sammen, så det sosiale står i stort fokus denne helgen. 

Samarbeid med nabokorpsene

Vi har et veldig godt samarbeid med nabokorpsene i Nardo bydel; Steindal, Nardo og Nidarvoll skolekorps. Noen ganger har vi felles seminar med stor avslutningskonsert. 

17. mai

17. mai er barnas og korpsenes festdag, og da er det frem med uniformer og nypussede instrumenter. Korpset spiller i Stubbanområdet på morgenen og deltar etterpå på flaggheising og samling på Utleira skole. Etterpå er det buss til byen, der barnetoget står klart til avgang. På ettermiddagen går vi først en runde på Risvollan, før vi inviterer til familiefest på skolen. Her er det kaker, leker. pølser, brus, ballonger og alt som hører 17. mai-feiringen til.

Korpstur

Når skoleferien nærmer seg pleier vi å avslutte sesongen med en korpstur. Da drar vi enten på et stevne rundt omkring i Norge og møter andre skolekorps eller arrangerer et helt eget turopplegg. Ved jubileum har vi spart opp litt ekstra og reist til utlandet. På korpstur skjer det alltid mye gøy; vi spiller konserter, får nye venner og har egne medlemsaktiviteter for store og små. 

Julemesse

Første helga i advent åpner vi dørene til årets julemesse. Da byr vi på kaker, gløgg og hjemmestrikket, hjemmesydd og hjemmesnekret. Nissen pleier ikke å dukke opp, men aspirantkorpset og voksenkorpset bidrar med nisseluer og julemusikk.

Nissespilling

Første helga i advent skal julegranene tennes i hele bydelen vår, og hva er vel bedre enn et korps til å spille og synge? Vi tar med instrumenter og smånisser og springer fra tun til tun. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker at vi skal spille for dere.

Send e-post til Marianne Vigstad: marianne.vigstad@gmail.com

Spilling i kirka på julaften

Julaften spiller korpset på en av gudstjenestene i Hoeggen kirke og bidrar til julestemning og julefred før høytiden setter inn.
Søk
Driftes av Styreportalen AS