Arrangementer

Hva holder vi på med gjennom året?

Trøndersk mesterskap
Siste helga i januar er det Trøndersk mesterskap (TM) i Olavshallen. Vi pleier å ha et seminar der vi overnatter på skolen og øver masse på forhånd. I 2017 øvde vi skikkelig mye, og vant 3. divisjon. Neste år blir det 2. divisjon!

Korpsdisco
I mars arrangerer korpset disco for elevene på Utleira skole. I tillegg til dans, sukkerspinn, godteri og stivpynta barneskoleelever, spiller korpset en liten konsert. I år fikk barna prøve instrumenter også, og vi håper at mange av dem har lyst til å være med i korpset. 

Rekruttering
Vi ønsker oss alltid nye medlemmer, og i mars er det mulig å se oss spille på SFO og disco, og få komme og prøve instrumenter og snakke med oss om hvordan det er å spille i korps. 

Loppemarked
Når april kommer er det tiden for vårens store happening. Vårt kjempestore loppemarked trekker folk fra hele Trøndelag, og det er vill stemning i to hele dager. 

17. mai
17. mai er barnas og korpsenes festdag, og da er det frem med uniformer og nypussede instrumenter. Korpset spiller i Stubbanområdet på morgenen og deltar etterpå på flaggheising og samling på Utleira skole. Etterpå er det buss til byen, der barnetoget står klart til avgang. På ettermiddagen går vi først en runde på Risvollan, før vi inviterer til familiefest på skolen. Her er det kaker, leker. pølser, brus, ballonger og alt som hører 17. mai-feiringen til. 

Korpstur
Når skolen er ferdig drar korpset på tur. Vi drar på lengre og kortere turer, og i år skal vi med buss til Åndalsnes. Der arrangeres det korpsfestival med mange korps både fra Trondheim og andre steder i landet. Vi gleder oss! 

Rennebuspæll
Rennebuspæll er en underholdningskonkurranse for skolekorps. Her er det ikke bare korpsmusikk, men sang og dans i tillegg. I år er temaet Disco Inferno, og vi gleder oss! Vi har som regel to seminarer før selve dagen, og på det ene pleier vi å reise bort. Da blir det ikke bare spilling, men også masse sosialt og moro.

Julemesse
Første helga i advent åpner vi dørene til årets julemesse. Da byr vi på kaker, gløgg og hjemmestrikket, hjemmesydd og hjemmesnekret. Nissen pleier ikke å dukke opp, men voksenkorpset vårt bidrar med nisseluer og julemusikk.
Facebook-event Julemesse

Nissespilling
Første helga i advent skal julegranene tennes i hele bydelen vår, og hva er vel bedre enn et korps til å spille og synge? Vi tar med instrumenter og smånisser og springer fra tun til tun. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker at vi skal spille for dere. 

Spilling i kirka på julaften
Julaften spiller korpset på gudstjeneste i Hoeggen kirke og bidrar til julestemning og julefred før høytiden setter inn. 
Kommentarer