Arrangementer

Hva holder vi på med gjennom året?

Trøndersk mesterskap
I månedsskiftet januar-februar er det Trøndersk mesterskap (TM) i Olavshallen. Vi pleier å ha et seminar der vi overnatter på skolen og øver masse på forhånd. I 2017 vant vi 3. divisjon. I 2018 og 2019 stilte vi derfor i 2. divisjon - og fikk fine plasseringer.

Korpsdisco
I mars arrangerer korpset disco for elevene på Utleira skole. I tillegg til dans, sukkerspinn, godteri og stivpynta barneskoleelever, spiller korpset en liten konsert. Årets happening skjer 31.03 - så går du på Utleira skole (2.-7.trinn) er det bare å sette av datoen! 

Rekruttering
Vi ønsker oss alltid nye medlemmer, og i mars er det mulig å se oss spille på SFO og disco, og få komme og prøve instrumenter og snakke med oss om hvordan det er å spille i korps. 

Loppemarked
Vårt kjempestore loppemarked trekker folk fra hele Trøndelag, og det er vill stemning i to hele dager.  Tradisjonelt har loppemarkedet vårt funnet sted på vårparten, men i fjor og i år er det flyttet til september. Vi samarbeider med Utleira Idrettslag for å gjennomføre arrangementet. Årets loppemarked (2020) er planlagt til 12.-13. september

17. mai
17. mai er barnas og korpsenes festdag, og da er det frem med uniformer og nypussede instrumenter. Korpset spiller i Stubbanområdet på morgenen og deltar etterpå på flaggheising og samling på Utleira skole. Etterpå er det buss til byen, der barnetoget står klart til avgang. På ettermiddagen går vi først en runde på Risvollan, før vi inviterer til familiefest på skolen. Her er det kaker, leker. pølser, brus, ballonger og alt som hører 17. mai-feiringen til. 

Korpstur
Når skolen er ferdig drar korpset på tur. Vi drar på lengre og kortere turer, og i år går ferden til Østersund. Der skal vi få oppleve svensk Midtsommer, spille og kose oss. Vi gleder oss masse! 

Julemesse
Første helga i advent åpner vi dørene til årets julemesse. Da byr vi på kaker, gløgg og hjemmestrikket, hjemmesydd og hjemmesnekret. Nissen pleier ikke å dukke opp, men voksenkorpset vårt bidrar med nisseluer og julemusikk.

Nissespilling
Første helga i advent skal julegranene tennes i hele bydelen vår, og hva er vel bedre enn et korps til å spille og synge? Vi tar med instrumenter og smånisser og springer fra tun til tun. Ta kontakt med oss hvis dere ønsker at vi skal spille for dere. 

Spilling i kirka på julaften
Julaften spiller korpset på gudstjeneste i Hoeggen kirke og bidrar til julestemning og julefred før høytiden setter inn. 
Kommentarer