Tm og generalprøve

Viktig informasjon vedr TM søndag 2. februar

Generalprøve på Utleira skole kl 12, lørdag 1. februar for alle (hovedkorps og junior og aspirant). Vi bruker gymsalen, men har også musikkrommet tilgjengelig om nødvendig. Magnus må på en annen generalprøve til kl to, så vi er helt sikkert ferdige i god tid før det.

Spilletid på søndag, hovedkorps: Oppmøte Olavshallen 07:30 foran garderoben (se nedenfor). Arrangøren forventer at vi er på plass i garderoben kl 07:50, men det er greit å ha noen marginer. Oppvarming begynner 08:05. Korpset skal være på plass på scenen 08:35 i Lille Sal (en etasje ned fra gateplan). Sjekk gjerne tidsplan vedlagt utsendt mail.

Spilletid på søndag, aspirant og junior: Oppmøte Olavshallen 13:15 i/foran garderoben (se nedenfor). Arrangøren forventer at vi er på plass i garderoben kl 13:40, men det er greit å ha noen marginer. Oppvarming begynner 13:50. Aspirant- og juniorkorpset skal være på plass på scenen 14:10 i Kammersalen (en etasje ned fra gateplan). Sjekk gjerne tidsplan vedlagt utsendt mail.

Hvis jeg tolker skrivet "Sisteinfo2014" (vedlagt utsendt mail) riktig skal korpsene som spiller i Kammersal og Lillesal benytte publikumsgarderober i 2. etasje mot Kjøpmannsgata.

Som det er informert om før stiller alle i hovedkorpset i full uniform, men uten hatt. Aspiranter og juniorer stiller i sort bukse (egen bukse) og korpsgenser.

Dere finner ytterligere informasjon i vedlagte "Sisteinfo2014" og på www.spilleglede.no. Gå inn på "NMF Trøndelag" på "Finn din region".

Vennlig hilsen
Svein

Kommentarer