SPILLEOPPDRAG I SPIREN BARNEHAGE

 Utleira skolekorps har nylig blitt kontaktet for å spille i Spiren barnehage på Risvollan (Asbjørn Øverås vei 13 A, )  lørdag 25. mai i forbindelse med barnehagens 40-årsjubileum. Etter en spørreundersøkelse på øvelsen i dag har vi funnet ut at vi har nok tilgjengelige musikanter til å stille korps, og at vi derfor tar oppdraget.

 De som har bekreftet at de kan og alle andre som finner at de har mulighet til det møter derfor ved Spiren barnehage kl 11:45 på lørdag m/instrument (og vanlige klær - ikke uniform). Huske at dette gir inntekter til korpset. Vi spiller ikke lenge - antydningsvis 15 - 20 minutter.

 Kjetil og jeg kommer til å hente utstyr på korsprommet på lørdag, og vil gjerne ha litt hjelp til trommer. Vi skal også stå for salg av popcorn og sukkerspinn. Eirin og Iver har lovet å hjelpe til med sukkespinn og pocorn. Vi skulle imidlertid gjerne hatt en eller to voksne til til å hjelpe med å frakte maskinene til barnehagen og til å hjelpe til på annet vis.

 Noen som kan avse et par timer på lørdag formiddag?

 Vi beklager sterkt at dere får så kort varsel, men forespørselen kom rett før 17. mai og det var ikke mulig for oss å gjøre dette på noen annen måte.

 Vennlig hilsen
 Svein

Kommentarer