Nye uniformer - dugnad på å sy på merker


Da er vi i utgangspunktet lovet at de nye uniformene skal være her i løpet av den førstkommende uka.  I den forbindelse trenger vi mange flittige hender til å sy på utleiramerket på ermet på jakken, og likens på kjolene. Dette ønsker vi å gjøre i fellesskap, slik at det blir gjort på samme måte på alle enheter.

Vi i uniformskomiteen ønsker å få dette gjort på lørdag, men ettersom skolen er utleid til konfirmasjon, tar vi det hjemme hos undertegnede i venusveien, lørdag den  4 mai  kl 14.00. 
Da håper vi at så mange som mulig har anledning til å hjelpe oss med dette, slik at musikantene kan få bruke uniformene på stjernedryss tirsdag den 7 mai.

Vi ønsker at de som kan være behjelpelig på lørdag, gir en tilbakemelding på Mail til undertegnede, slik at vi ser om vi blir mange nok til å gjennomføre.

Hvis alle uniformene blir ferdige på lørdag, blir det utdeling på søndag den 5 mai, på skolen, fra kl 18.00 og til kl 19.30.

På de nye uniformene, har styret fattet et vedtak om uniformsleie på 500 kroner. Dette er et engansbeløp, uansett hvor mange ganger musikantene må bytte til større uniform framover. Dette beløpet vil bli brukt til supplering og vedlikehold av uniformene. 

Så husk å ta med kr 500 i kontanter, ALLE må ta med en forelder, som skal kvittere ut uniformen.

Da håper vi at mange kommer på lørdag, ta med målebånd og synål, så stiller vi med kaffe og noe å bite, når vi er ferdige.

Tonje, Vigdis og Gro 
Uniformskomiteen

Kommentarer