Rennebuspæll

Hei
Tusen takk til alle som bidro til ei fin helg for musikantene våre! De er kommet langt med det musikalske, vi har fått til mye av “show-biten”, og de nye har blitt bedre kjent med andre i korpset – og omvendt. Alt i alt en fin helg!
I tiden frem mot Rennebuspæll ønsker vi at alle er på øving fra 18-20. Dette fordi vi må øve på ting sammen. Vi håper at vi skal få ting i boks på de siste to øvingene. Husk å øve på denne musikken hjemme – og kanskje med kulturskolelæreren? Hvis vi trenger det kan det evt bli en generalprøve fredag 19. Okt?

Kostymer:
Aspiranter og juniorer og de i hovedkorpset som er sangsolister skal ha klær fra Prøysens verden. Vi ser for oss sommerkjoler på jentene og kortbukser og sixpence på guttene. De som synger på Jørgen Hattemaker skal være Landstrykere med stokk m skreppe på. Kan dere foreldrene være behjelpelig med disse tingene? Vi har noe i kostymelageret som kan brukes, men spesielt hatt type sixpence er mangelvare.

RENNEBUSPÆLL 20 OKTOBER I RENNEBUHALLEN PÅ BERKÅK:
Seneste oppmøte er kl 1200 utenfor Rennebuhallen. Vi kjører i privatbiler og prøver på å samkjøre mest mulig. Hvis vi møter litt før så rekker vi å høre på det første korpset som er Ranheim. De spiller samme potpurri som oss.
Musikantene får medalje som også er inngangsbillett. Musikantene og de som er med som ledere får middag der. Det er mulighet for andre å kjøpe middagsbillett.
Det koster penger å komme inn i hallen for voksne, men barn går gratis.

Det er premieutdeling og festkonsert kl 18 – 20.
Vi får et klasserom som skal være basen vår. Der kan vi sette instrumentkasser og skifte til evt kostymer. Dette klasserommet har vi hele dagen og kvelden. Siri  (tlf: 99 03 31 80) møter verten vår og får anvist klasserom. 

 Anbefaler å se mange korps.
Ring eller send mail om dere lurer på noe .

For styret
Siri Rufsvoll

99 03 31 80

Kommentarer